Vill du satsa på en snygg kakelugn?

Är du ute efter att hitta en kakelugn? Kanske du helst vill ha en svensk kakelugn? Om du besöker Norrköpings Kakelugnsmakeri, så är det exakt vad de har att erbjuda. Detta företag har antika kakelugnar och eldstäder som sin specialitet. De kan renovera dem så väl som att de även säljer dem. Du kanske har en redan hemma, som inte fungerar som den ska? Då kan de se till att fixa det så att du får en kakelugn du kan elda i.

Ibland är det så att en del hus har kvar skorsten med mera men inte själva kakelugnen. Det var ju modernt för ett tag sedan att riva ut dem. Men då är det enkelt att sätta in en ny om du vill ha en!

Fina kakelugnar hos Norrköpings Kakelugnsmakeri

Om du vill ha hjälp med din kakelugn eller köpa en, så ska du vända dig till Norrköpings Kakelugnsmakeri. De har ett stort antal kakelugnar på lager samt att de även har en utställning med dem där du kan kolla hur de ser ut före du bestämmer dig.

Hos detta företag finns det flera lösningar som har med kakelugnar att göra:

  • Renovering av kakelugn
  • Skorstensrenoveringar
  • Eldstadsplan

Hos dem finns det även vedspisar och kaminer om det är något du funderat på att installera.

Få hjälp med din kakelugn

Om du har en kakelugn sedan innan som har behov av att renoveras, så se då till att ta kontakt med detta företag. Kika gärna in på deras sida för att läsa mer om vad de har att erbjuda.