Vackert med italienskt handmålat porslin

Vill du köpa italienskt handmålat porslin? Du kan hitta italienskt handmålat porslin hos La Riggiola. Denna typ av porslin blir man glad av! De har vackra färger, fin design samt att de även är hållbara. Bland annat så är de målade med klara färger, det i form av citroner, fiskar, blå vågor och annat som är förknippat med ett soligt Italien.

Att äta på ett vackert fat förhöjer smaken på all mat! Du kan satsa på en vacker servis från Vietri sul Mare. Allt är handmålat!

Handmålat porslin från Italien

Hos La Riggiola kan du hitta vackert italienskt handmålat porslin samt att du även kan hitta kakel och klinker som är målade med samma teknik. Traditionen inom detta keramiska hantverk kallas för ”Vietri-systemet”. Färgerna blandas för hand, enligt hemligt recept som endast överförs till en generation till en annan.

Alla de produkter du hittar hos La Riggiola kommer exklusivt från designers och tillverkare i Vietri Sul Mare-området i södra Italien.

Duka med vackert porslin

Att duka upp med porslin som är handmålat på detta sätt är inte fel. Det gör vilken maträtt som helst till en fantastisk upplevelse. Allt porslin från La Riggiola är just handmålat, vackert samt att det även är diskmaskinsäkert. Bland annat kan du hitta vackra fat, muggar, kannor och mycket mer. Det med fina mönster som direkt för tankarna till Italien. Bakom designen står bland annat SOLIMENE Ceramiche från Amalfikusten. De är ett familjeföretag som är älskat och känt över hela världen i nästan 100 år.