Satsa på en energideklaration för fastighet

Det kan vara bra att göra en energideklaration för fastighet då det är ett krav att utföra en sådan. Detta krav har funnits sedan 2006. Vad är då en energideklaration? Det innebär att du tar in en certifierad person som utför en energibesiktning.

Så är det dags för dig att göra en energideklaration för er fastighet så kan du göra det via Eklund & Eklund. Hos dem jobbar det nämligen flera energiexperter som är certifierade. De kan utföra energibesiktningen enligt hur den ska vara enligt lagen. Oftast tar denna besiktning mellan en och tre timmar, lite beroende på hur stor byggnaden är. Om du vill underlätta besiktningen så har de ett formulär på sin hemsida som du kan fylla i.

Få en bra energibesiktning för din fastighet

Om du vill satsa på att få en bra energideklaration för fastigheten, så är det Eklund & Eklund du ska vända dig till. När de gjort energibesiktningen så kommer din energideklaration för fastigheten att vara giltig i 10 år innan det är dags att göra en ny igen. Denna deklaration kommer även att registreras hos Boverket. Om du väljer Eklund & Eklund att göra den åt dig, varför inte även passa på att boka in en OVK. Det är obligatorisk ventilationskontroll. Även den ska göras med ett visst intervall. Det är inte fel att få två besiktningar på en och samma gång om du ändå behöver det. Du kan läsa mer om dessa saker genom att besöka detta företags hemsida.